Followers

Saturday, 8 September 2012

JAMUAN MERDEKA RAYA 5IK

 Assalamualaikum . dah lama tak update . serious aku busy , study wey . maklum la , sekarang tengah musim trial . memang boleh buat aku jadi giler wey . aku tau , mesti ramai readers yg rindu aku kan . . ? kan . .? haha ,k aku perasan . sebelum aku terpesong dari tajuk baik aku straight to the point je kan . semalam , 8/9/12 sekolah aku buat jamuan merdeka raya . kalau sebelum ni , sekolah tak kasi pakai baju raya , tapi kali ni kasi pulak . maybe sekolah terlalu sayangkan aku sampai buat event y membuatkan aku xkan lupa sampai bila2 . entry kali ni banyak gambar , so aku malas nak taip bebanyak .
 bajet cam model :)



 :D


 bukan main lagi hafiz . .







3 jam masa yg aku ambil untuk upload semua ni . cepat berterima kasih kat aku ..  melutut cepat . haha . . kejamnya aku . . gurau je . . sebenarnya banyak lagi gambar . tapi , ni pun da sampai 3 jam . . tak daya da aku . cukup la kan , sorry , xde caption untuk setiap gambar . .
k bye . .

0 comments: